SERVEIS
 

Club Bebè

La decisió de portar un nen al món és segurament la decisió més important de la teva vida. L’espera del gran esdeveniment t’omplirà de il·lusió i esperança. Aquest petit que, poc a poc, creix dins teu depèn i molt de la teva actitud, i justament per això, per que ell es desenvolupi de la millor manera possible, durant la gestació hauràs de seguir unes normes determinades de bons hàbits de salut, tant físics com dietètics.

Des d’aquí volem aconsellar-te sobre aquesta actitud positiva que necessites adoptar per a un embaràs sa.


CLUB BEBÈ

L’alimentació és molt important, oblidar “el menjar per dos” i tenir present seguir una alimentació sana i equilibrada.
Evitar el consum de productes nocius, tant per a tu com per al bebè, com ara l’alcohol o el tabac.
Per suposat realitzar exercici físic moderat.
Des de la nostra farmàcia volem ajudar-vos per viure aquest període de la vostra vida de la manera més fàcil possible, ja que amb la nostra experiència i el nostre coneixement podem orientar-vos en totes aquells dubtes que sorgeixin, tant durant el embaràs com en la posterior etapa de lactància i desenvolupament del vostre fill.

A més volem premiar la vostra fidelitat y constància incentivant totes les compres que efectuïs en el nostre establiment, ja que per cada sis euros de compra us proporcionarem un punt del CLUB BEBÈ, els quals després podreu descanviar per excel·lents regals: biberons, tetines, xumets, vaixelles infantils, escalfa-biberons, etc. I puntualment regals sorpresa només pel fet de pertànyer al CLUB BEBÈ.