SERVEIS
 

Herboristeria i Dietètica

La nostra oficina de farmàcia ofereix una àmplia gama de productes a base de plantes medicinals. Els trobem en diferents presentacions: infusions, càpsules, comprimits, xarops … segons les necessitats del pacient.

Els productes a base de plantes medicinals poden ser una alternativa als medicaments convencionals en trastorns menors o un tractament coadjuvant al tractament farmacològic prescrit pel metge.

És molt important el paper del farmacèutic per identificar possibles incompatibilitats amb medicaments que s’estan prenent concomitantment, així com per aconsellar quines són les plantes més útils per a les diferents patologies o símptomes.


HERBORISTERIA

També disposem de productes dietètics, com ara: suplements alimentaris per persones que tenen alguna dificultat en alimentar-se, per estats carencials, oligoelements, suplements nutricionals de reforç per èpoques de molta activitat, fibra, suplements per esportistes… Tenint en compte les característiques individuals i l’estat de salut li podem recomanar l’elecció més adient.

Treballem amb diferents proveïdors, això ens permet demanar qualsevol producte en cas de no tenir estoc a la farmàcia.