SERVEIS
 

Homeopatia

Cada dia, a la farmàcia, l’homeopatia ocupa una part del nostre temps. L’homeopatia no és solament una terapèutica, és també una forma de medicina basada en la concepció global de l’individu. No té en compte únicament una malaltia que pateixi la persona, sinó que la homeopatia té en la seva concepció una unitat:

Malaltia – Malalt – Remei

Fa referència a un entorn holístic de la persona (la persona és un tot)


HOMEOPATIA

La Homeopatia mai es tòxica i no provoca efectes secundaris ni dependència. L’únic risc és la ineficàcia del tractament si aquest ha estat mal indicat.

Els principis en què es basa l’Homeopatia són els següents:

  • El fenomen de similitud
  • La dosi infinitesimal

Que pot resumir-se de la següent manera:

Qualsevol substància farmacològicament activa capaç de provocar en dosis ponderal a l’home sa una sèrie de símptomes pot curar amb dosis molt baixes d’aquesta substància un individu malalt que presenti els mateixos símptomes.

La homeopatia ens permet aconsellar tractaments per patologies menors, adaptats a la problemàtica dels nostres pacients, així com aconsellar en tractaments prescrits pel metge homeòpata.

Per les seves característiques de innocuïtat són una bona alternativa per a persones polimedicades, gent gran, nens, dones embarassades

El nostre principal paper és assegurar-nos que els nostres clients saben com utilitzar aquests medicaments i aconsellar-los.