SERVEIS
 

Ortopèdia

Des de principis de la dècada, just després de reformar la farmàcia, vam començar a potenciar un servei com l’Ortopèdia. Creiem que aporta facilitats a la vida quotidiana, sobretot per a la gent gran. El problema és que el públic en general en desconeix la majoria dels avantatges que proporciona l’ús de determinats aparells: cadires de rodes, carrutxes, bastons, seients de bany.

Així doncs, aquesta secció ja consolidada permet accedir tant a l’ortopèdia en general com a al fabricació a mida.


ORTOPEDIA


Des de 2003 tenim autorització com a fabricants a mida, especialitzats en ortesis plantars, plantilles per a nens, adults, peus geriàtrics o diabètics i esportistes.
El taller està en les mateixes instal·lacions i això ens permet fer un seguiment pas per pas durant el procés de fabricació. A més a més, al tenir estoc, el termini d’entrega s’escurça i sovint en 24 hores podem servir el producte acabat.

També tenim la llicència per a la fabricació de faixes o corsés, mitges per patologia vascular i genolleres estabilitzadores.

Oferim la possibilitat de llogar el material com crosses, cadires de rodes, carrutxes per situacions temporals a un preu molt assequible.

Els esperem a les nostres instal·lacions per poder informar-los sobre tot allò relacionat amb el món de l’ortopèdia.